?




Dagens fråga är:

Varför valde du att skaffa hund/hundar och varför just den/dom rasen/raserna

Skulle bli glad för många svar :)

Kommentarer
Postat av: Elin

Tack! :)



ja ett bra trimbord är bra att ha, skonar ryggen :)

Har du ett??

2010-01-29 @ 19:56:54
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Ebba

Kleiner Münsterländer har alltid varit pappas favoritras och när mammas favoritras inte hade valpar blev det en münster :) Idag är jag jättelycklig att det blev som det blev! Jag har alltid velat ha en hund. Mina systrar också även om jag drivit det mest. Mamma och pappa älskar de fyrbenta djuren men tyckt sig inte ha tid. Väntade också lite tills jag och syrrorna var stora "nog" för att ta hem hunden själva. Vi är jättenöjda med Mollsan!! :)

2010-01-31 @ 16:29:29
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: elsa & emma

Jag har alltid velat haft en hund, men har inte fått för mamma och pappa. Men så fick mina kusiner sin 2:a kull i maj, och vi åkte och kolla på dem, och tyckte att de va jätte söta oså ( vilket alla hundvalpar är ). Vi vela ett tag, men sen köpte vi elsa på prov i en vecka. Och då går det ju självklart inte att lämna tillbaka henne. Rasen de födde upp va ju en blandning av jack russel chihuahua och pappillon, vilket va perfekt, för jag har alltid velat ha en chihuahua medans mamma och pappa hellre vill ha en lite större hund, och det blir den ju eftersom att den bla har jack russel i sig ! :)

2010-01-31 @ 20:01:09
URL: http://elsahedlund.blogg.se/
Postat av: Jenny och Qing

Jag var på sofiero utställningen i helsingborg såg dvärgpudlarna som stod på två ben upp mot sina hussar och matte. kan fortfarande se den bilden framför mig, för det vår då jag bestämde mig för att jag skulle ha en sådan 11 dagar senare satt jag med en valp i min famn=) Varför pudel? det bara blev så och det blev jäkligt bra=)

2010-02-01 @ 18:47:55
URL: http://qingsperspektiv.blogg.se/

skriv din kommentar här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

din mailaddress, våran är [email protected] (din publiceras ej)

URL/din blogg? så vi kan titta in hos dig.

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0