utvecklingssamtal

Ja då är det Måndag igen. I dag har jag utvecklingssamtal med Lena. + att idag skulle jag ha gått ut och gått med Bonzo men jag har gjort illa min fot så jag kan nästan inte stå på den så jäkla jobbigt allså. Men idag har Astrid varigt med pappa och mormor hela dan typ hihi i morse följde hon med pappa o Morgan till Bergsjö för pappa skulle skjusa morgan dit och då hadde hon sovigt hela tiden så jäkla sött alltså. Ja och imorgon ska jag träna och då måste jag skjuta korren för jag ligger efter där. Och för er som inte vet vad det är så skjuter man en serie och lämmnar in det till ledarna så tävlar man liksom mot dom som är i hela Sverige ifjol kom jag 2 så hoppas det blir bättre i år ;)

Men här kommer lite bilder på Astrid som jag lovat dom är så gulliga <3333


                                                                              see you

mamma busar lite med Astridpappa busar lite med Astrid
Astrid lite trötttröttAstrid biter på min gammla sko


ASTRID

hejsvejs allihopa Astrid och jag har lekt hela dan!!! + att vi har sovigt ute i 1,2 tim och jag vill inte gå till skolan på Måndag men jag måste ju. Men inatt sov hon bara det att hon ville ut kl 4 hihi så då lära jag ut och pinka med henne sen gick vi in och sov typ hela morgonen hon är så duktig så men hon är väldigt tuff >) men nu måste jag gå och leka med henne igen .så där nu sover hon igen hon sov typ inget igår men idag sover hon jätte mycket. jag sitter och slikar skålen efter att mamma har bakat potatis bakelse mums va gott de ska bli ikväll. Ikväll är det ju robbinson oxå asså hoppas det inte var så alvarligt det här med Jarmo för det såg så himmla leskigt ut ...... Jag hoppas han vinner hela skiten jag för han är en riktig robbinson. men snart kommer bilderna på Astrid jag lovar!!!
                                                                                         see you

äntligen

Nu är hon äntligen min Astrid hehe hon ligger och sover nu så jag hinner blogga lite :) men så här såg resan ut igår start kl halv 7 vi åkte raka vägen ner till vingåker kl 12 var vi framme vist stanna vi en gång och fika. men när jag såg valparna viste jag direkt att Astrid var den rätte<33 vist var hennes syskon också jätte gullig men jag föll för Astrid. ungefär 3 åkte vi Astrid gnällde lite i bilen men hon hadde ju tagits av sin mamma vem skulle inte vara ledsen då.. När vi komm hem fick hon träffa Willma. sen åt hon gick ut och pinka och sen gick vi och sov. Hon gnällde inte på hela natten utan kl 6 gick vi ut och pinka för då var hon vaken sen lekte vi lite och sen vart hon trött igen så vi gick och la oss igen.kl halv 8 gick vi upp för då ville hon ha frukost och mamma var vaken för hon skulle jobba så hon hjälpte oss. Sen lekte enu mer sen sov vi och så där höll vi på tills vi gick ut och lekte på gräsmattan det tyckte hon var jätte kul hihi men nu ligger hon och sover så gulligt . det kommer massor av bider på hon snart .
 

ja då har den här dagen gått också jag har precis nattat Astrid och nu ska jag gå och duscha lite. hoppas Astrid sover lika länge imorgon som idag. Så hon orkar leka mycket imorgon......


                                                                                         see you


Måndag

har varigt i skolan typ hela dan hadde inte no som tur var vi hadde so och det är lite bättre en no. sedan gick jag ut och gick med Bonzo och Amanda villa också följa med :) sedan cykla vi och åt glass på röstabadet. Sen skjusa jag hem Amanda på pakethållaren hehe lite vinglit bara . som jag skrivigt i alla andra inlägg så är det bara 3 dagar kvar nu tills vi hämtar Astrid men ett minus är att det tar 5,5 timmar dit alltså 11 timmars resetid dit och hem men jag åker varsomhelst för att få hem min lilla Astrid <3333   just ja ikväll är det ju Talang också det får jag inte missa.I morgan är det en ganska bra dag på skolan först träslöjd halva dagen sedan matte resten av dan och sen ska jag träna.För snart är det ju stockas stora utomhus-tävlig + att vi även ska anordna nordiska i july någon gång tror jag och jag som aldrig typ har tränat på fält skjutning i skogen vi får väll se hur det går måste ju bara träna som attan på det man vill ju inte skämma ut sig för Norge,Finland,Danmark och färöarna hihi.jag har även fixat med min design den har krånglat lite men jag tycker den är ganska bra nu så vi får väll se hur länge jag har den ;) sitter och kollar på talang nu men det är paus och det är sååå jävla jobbigt för 4ans reklam är typ i 7 min men hursomhelst borde knäcke bröds dansen gå vidare för dom är ju bäst dom men charlott perreli ska ju bara ha dom som sjunger så dom går väll säkert inte vidare. Är det typ bara jag som tycker att charlott perreli är bitchig eller ? men nu ska jag gå och titta igen för nu är pausen slut.
                     


                                                                                see you
                                                                          


LÖRDAG

Har nyss vaknat ska till tandläkarn sen....  var skitroligt hoss amanda i går vi bada typ hela kvällen vi måste bara göra om det igen. Men vad ska man  göra idag då tro? ingen aning men nu är det bara 5 dagar kvar tills vi hämtar Astrid har ju köpt en hel hundbur med saker som bara väntar på att bli använda men nu ska jag gå och klä på mig tills jag ska till tandis.  ÅÅÅ har precis klippt gräset shit vad jobbigt det var men men nu ska jag kolla på robinson och äta norsk-kladdkaka mums vad gott just ja det är ju eurovision song contest ikväll också vi får väll hoppas på Malena då .

                                                                   see you


Bubbel-pool

  jaha då har man skaffat blogg hoppas ni kommer gilla den. Men hur som helst ska till amanda snart och bada bubbel-pool med dom från ström och guuud vad skönt med helg nu men nu ska jag äta ......
                                                                   see you

RSS 2.0