west highland white terrier ♥


Kissemisse

Så var även denna helg slut... Men bara 1 vecka kvar nu innan 1 heeeeel veckas lov och 1 heeeel vecka med mina 2 bebisar :)

Idag blev det en liten fotorunda men det var inte samma modell som det brukar vara utan det var min lilla kissemiss som var på ett väldigt bra fotohumör :) 


Är han inte söt så säg? :)

tunahoppet

Idag var det dags att åka och titta på agilitytävlingarna i Hudik. Det var ca 540 starter tror jag? Så det var fullt drag där hela tiden!

Dom körde bara klass 3 så det var jätte många duktiga startande bl.a. Jenny Damm :)
Det var även försäljning av olika hundsaker så hem med i fickan fick jag en godisbag


precis en sån här i röd för 25 kr :)


Tog lite bilder på olika hundar som gick förbi och som jag hälsade på. Tyvär var tävlingsbanan så långt bort och jag satt på läktaren så det blev ingen bild när dom tävlade...


En toppen lördag har det varit!


Tävling

http://www.svenskhund.se/sofiasblogg.asp?val=spara&blogg_id=212 

lottar ut jättemycket roliga saker som t.ex  koppel selar och presentkort så gör som oss och tävla tävla tävla :Dtävling hos spoileddog

Å vad jag älskar tävlingarna inne hos spoileddog, så kul när man ska ta kort på sin/sina vovvar. Så nu pågår en tävling där du ska skicka in din bästa vinterbild på din/dina vovvar. Du kan vinna ett presentkort på 100 :- så gå in på spoileddogs blogg<- och Tävla Tävla Tävla.....


krock

Ja nästa helg blev det en stor krock i kalendern eftersom jag trodde att freestyle tävlingen uppe i timrå var den här helgen och agility tävlingen i hudik var nästa. Men så var båda 2 nästa vecka...   Men eftersom det är klubben som arrangerar agilityn så åker jag dit och tittar :)  Men hade varit sååå kul att titta på freestylen också hahah beslutångest?

Igår kväll stod jag hela kvällen och trimade skrållans huvud. Blev så inspirerad när jag tittade runt på olika westiebilder. Här är en bild jag fastnade starkt för

bilden är klickbar

- 30

och vi har varit ute endå ;)  Även fast Astrid helst hade viljat ligga inne på sin säng...  Men jag tog på mig skidorna och åkte en liten sväng med dom.

För någon dag sedan skickade vi ett mejl till royal canin och fråga om dom kunde erbjuda större west highland white terrier fodersäckar eftersom det bara finns 4kg säckar så tar dom slut ganska fort. Fick tillbaka ett mejl om att dom skulle framföra det till berörd personal men att det skulle komma i framtiden.

Någon westie ägare som känner igen sig? :)


google translate

Till alla mina läsare som är från ett annat land kan ni nu översätta bloggen med hjälp av google translate. Ni hittar den under klockan :)

To all my readers who are from another country, you can now translate the blog using google translate. You can find it under the clock:)


Tävlar inne hos

Ebba&Molly Om vilken ras det är på bilden och gissar man rätt får man stjärnor. Läs mer om det inne hos dom och var med och tävla tävla tävla :D


U P P D A T E R I N G

Just nu är det 2 löptikar i huset! Astrid började idag...  Men så skönt att dom löper samtidigt :)


vilken liten diva skrållis har blivit när kameran kommer fram ;)

tikskydd

Skrållan har börjat att löpa så idag var jag in på zooaffären i Hudik och köpte ett tikskydd. Bara ett vanligt svart från Dogman.


 

bild lånad från google alltså har dom inte storlek L utan storlek S  :)

snö och skog =

snöklumpar :/  Usch det måste vara det dåligste med vintern att så fort dom går där det är mycket snö ser dom ut som små snöbollar. Men i alla fall har vi gått i skogen idag nosat upp massor av spår. Efter det blev det raka vägen in i duschen för att skölja bort all snö och nu när Skrållan har torkat ska jag trimma lite på henne :) Nu har jag ju fått en trimrock och plastförkläd (stavning? ) så nu ska det trimmas :Den bild på Astrid som är tagen för nån dag sen

HURRA
RSS 2.0