P I C T U R E S

PICTURES

2010-11-28  12:08

T Ä V L I N G

TÄVLING

Nu har ni chansen att vinna ett presentkort på 1000:- inne hos agilitycorona.blogg.se som samarbetar med www.arrakoutdoor.com. Och vi vill jättegärna vinna så gör som oss och Tävla tävla tävla! :D
2010-11-23  19:28

T Ä V L I N G

TÄVLING

Vi är med och tävlar om en hurtta overall inne hos enlitentax.blogg.se vi var nästan på väg att klicka hem den här för ett tag sedan men ångrade mig...  Så nu kan man ju hoppas på att man vinner den istället...

Så gör som vi och TÄVLA TÄVLA TÄVLA!2010-11-23  15:51

D E L 2

DEL2

Här kommer fortsättningen i VALET.

Nu har jag ju berättat om varför jag valde westie och hur jag till slut fick min första lilla älskling :)
Så nu berättar jag hur det blev en till:

Astrid var världens underbaraste valp men visst var det några gånger man fick några utbrott på henne...  Annars gick tiden otroligt fort med henne. När Astrid var ca 1år gammal började jag fundera på att skaffa en till westie så att hon kunde få en liten poolare. Men jag ville inte ta en valp till eftersom det tar så mycket tid.

Så en juli dag satt jag åter igen på blocket och såg en annons att det fanns en liten westie tjej på 4,5 år till omplacering och som bodde i vårat län alltså bara ca2 timmar bort. Ringde nästan direkt på annonsen och berättade lite om oss och att vi har en wesie tik och att jag är aktiv och gärna går kurser.

Men eftersom det var många som hade ringt och så så trodde jag inte att jag skulle få henne men....  dom fick min bloggadress så dom kunde titta in och se och veta lite mera om oss och det var just det som avgjorde det ;)

Så sen åkte vi och hälsade på lilla Skrållis och såg om tjejerna gick ihop vilket dom absolut gjorde och sen några dagar senare åkte vi ner och hämtade henne :D

Nu är tjejerna bästisar och leker och busar nästan hela tiden helst nu ute i snön hihi...

Så nu vet ni förhoppningsvis lite mera om mitt val av rasen och hur allt gick till!

2010-11-20  16:55

N O B E L

NOBEL

nu är tröjan inlämnad till nobel + några bilder jag tog när den satt på Astrid så juryn ser hur den ser ut på också ;) 

Här kommer några av bilderna jag lämnade in tänkte att ni kanske ville se dom ?
2010-11-20  10.00

V A L E T

VALET


Eftersom jag aldrig skrivigt ett inlägg om varför jag just valde rasen west highland white terrier tänkte jag göra det nu och hur jag tillslut fick min första och andra hund.

Enda sedan jag var ca 8-9 år och såg en westie för första gången ( en släkting till mig kom och hälsade på och hon hade 2 st ) har jag älskat dom.

Efter det började jag att tjata på mamma om att jag skulle få köpa en och jag till och med hängde upp bilder på dom lite här och var i huset.

Och efter några års sparande hade jag äntligen råd att köpa en valp. Så jag ringde runt till alla kennlar som stod på uppfödar listan på westiealliansens hemsida. Men varje gång fick jag samma svar:

Vi säljer inte våra hundar upp mot norrland eller dom hade inte någon kull på G.
Så vad gjorde jag då?

Jo jag tittade av en slump på blocket och såg att en kvinna sålde westievalpar. Men var det säkert att köpa en hund på blocket tänkte jag men efter att pratat med henne och sett massor av bilder på dom var det inget snack om saken dom var perfekt!

så 2 veckor senare (på kristi himmelsfärdsdag) åkte jag till Vingåker. Hon hade berättat för mig att jag fick välja mellan 2 tikar (jag skulle absolut bara ha 1 tik också ;) ) lokullens Amanda eller lokullens Astrid.

Jag kännde direkt att det var Astrid jag skulle ha!

Och första mötet med henne var så underbart hon var minst av dom alla och det var bara hennes öron som hade rest sig upp bland sina syskon( så det var inte så svårt att se vem hon var hihi )

Och sen när vi satt i bilen på väg hem kände jag äntligen att hon var min ♥

del 2 kommer lite senare ;)

2010-11-19  15:23

T Ä V L I N G

TÄVLING

Dessa vill jag vinna från min favvo skobutik! :)

så gå in på http://stinashave2have.blogspot.com och tävla tävla tävla :)


2010-11-18  15:49

D R A R

DRAR

fram alla trim grejer och sätter igång! Dags att rycka lite på dom nu så dom inte börjar se ut som 2 små troll även fast 2 små troll skulle vara rätt så gulliga :)

Förutom det har vi tagit på oss regnkläder och gått ut i slasket till m efter det åkte jag på kalas och myste med 2 söta kattungar ♥  men då fick tjejerna vara hemma, blir lite stressigt för dom annars.

2010-11-12  15:40

V I N S T E N

VINSTEN

Idag kom våran vinst från pooshpoches Rattle & reward smaskiga godis :P 

Tjejerna ville genast smaka en varsin bit och ja behöver jag säga mer än att dom slickade sig nöjda runt munnen ;D Tycker absolut ni ska testa detta godis om ni inte redan gjort det + att asken är super gullig...

2010-11-11  19:14

H U N D P R O M E N A D

HUNDPROMENAD

idag var det hundpromenad i Strömsbruk som är varannan Söndag :)  Och idag hade 2 nya hundar hittat dit. En dvärgschnauzer och en sheltie som bara var 8 månader så gullig :D

Vi gick ner till havet och på vägen dit gjorde vi lite små men mycket bra övningar. När vi var framme vi havet gjorde vi lite mera övningar som var bra men också lite svåra.

Sedan fick alla hundar springa lösa tillbaka vilket dom nog tyckte var det roligaste på hela dagen ;D

Lite fina bilder från dagen!

Happy dog♥
 

2010-11-7  13:59

T R I X S

TRIXS

Det var ett litet tag sedan jag gjorde lite freestyle trix med Astrid men igår kände jag bara att jag måsta ta upp det igen :)  Lärde henne då slalom baklänges och snurra runt runt mina ben. Förstår inte varför det var ett sånt tag sedan jag tränade det när hon lär sig nya trix på några minuter. Så nu har jag suttit ett tag på youtube och hittat lite nya grejor att lära in!

Nu vet jag också vad jag ska träna Skrållan mera i. RALLYLYDNAD. Gud vad hon lysnar på mig när jag säger alla saker hon ska göra.Hon är mycket fokuserad och lugn.

Tänk nu har jag en vovve som är bra på freestyle och en som är bra på rallylydnad ;D

Var även till stan idag och köpte mumsigt godis ♥

Ps: har jag berättat för er att vi också vann godis på poshpooches blogg wieee vad glada vi blev!2010-11-5  18:34

K U R R A G Ö M A

KURRAGÖMMA

igår/idag har jag och min mormor varit i skogen med flickorna och lekt kurragömma med dom :)  Och ojojoj vad dom älskar det. Vi gömde oss mellan stenar,hus,storaträd och stubbar men endå hittade dom oss alla gånger. Min kamera följde inte med denna gång utan jag fick låna mormors kamera ;) 

2010-11-2  15:36

RSS 2.0