tävlingar på klubben

Imorgon är det 1 och 2 tävlingar på klubben. Ska nog dit och titta på:) tycker det är kul att det arrangeras något som inte är 10 mil härifrån minst haha :D

grillad korv, badande hundar och fiskelycka beskriver hur kvällen var...

Blev en lyckad kväll i Lördags med mycket fint väder. Låter bilderna tala för sig ;) :

1 år

Idag har söta lilla Skrållis varit hos mig i 1 år :D Det är sjukt vad tiden har gått fort känns inte alls som det var länge sen jag fick åka ner till Gävle och hämta hem henne :P:)

Hon har förändrats också lite granna på det här året med att först varit lite blyg och tillbaka dragen hund till att ta för sig här hemma och verkligen vara social :) I början när jag gick mot henne sprang hon och la sig under sängen vilket hon aldrig skulle göra nu. Nu bara stannnar hon och blir gärna kliad på magen. Kontakten mellan henne och Astrid har varit som den var första dagen ungefär, BÄSTA KOMPISAR. Hahah dom skulle aldrig klara sig utan varandra;) Hon älskar att bada och gå i skogen. Nu har hon också lärt sig att springa en hel bana med agility hinder vilket inte heller tog så lång tid som jag trodde det skulle göra.

Med att fira detta åker vi som sagt snart på en liten fisketripp där dom ska få lite gott att äta och såklart det dom nog vill mest, BADA!

fisketripp

Imorgon ska vi åka på en liten fisketripp så tjejerna ska få bada och springa runt hur mycket dom vill vid en tjärn som finns en bit härifrån :) Även lilla Alice ska följa med. häromdagen var vi hemma hos henne och gick en liten runda och det var en häftig kännsla att gå med 3 vovvar på samma gång hahah :D stannade till vid en sjö där hon bor och badade lite vilket alla tyckte var skitkul simmade som tokar och sprang fram och tillbaka mot vattnet.

Nu ska vi snart gå en liten promenad :)

tävling

Det man kan vinna är ett egendesignat halsband från MINXDESIGN på den här bloggen ->http://kennelblagul.blogspot.com<- och tävlingen pågår t.o.m. den 24:e augusti. Vi är självklart med och tävlar var verkligen längesen vi gjorde det men nu är vi igång igen :D


semester

Kom hem från semester för nån dag sen bara. Var ner till Skara,Göteborg och Ullared + Borås :)  Blev en hel del shopping både för mig och tjejerna. Köpte bland annat 2 flytvästar till dom från ullared, vet inte hur bra dom är men dom duger nog bra åt oss :) dom ska bara ha dom när dom badar och simmar ändå ;) Sen köptes det massor av leksaker och godis. Även Alice fick lite saker som hon blev väldigt glad för.

Doggarna var inte med på semestern utan dom fick stanna hemma med mormor eftersom båda 2 löper nu också. Men så himla glad att Astrid gjorde det nu eftersom det snart börjar en agilitykurs! I övrigt i sommar har vi bara tage det lungt med fina promenader och massor av bad lek och träning.

Men om 2 veckor är det slut på lovet och tillbaka till verkligheten med ny skola och allt haha...

återkommer med lite bilder när jag fått dom på datan ;)

RSS 2.0