Presenter*Hurtta lifeguard sele 279:-
*Hurtta lifeguard koppel 219:-
*Aktiveringsspel 199 :-
*Godis/kycklingfileer

tävling

hos Becca och Olga Där ni kan vinna jättefina böcker. Allt ni behöver göra är att skicka in en bild på er/eran hund :D


Mycket bra dag!

Ja Astrid har haft en mycket bra och mysig dag:) Det hela började med tårta på morgonen som hade 2 ljus på sig. Astrid älskade den och det gjorde skrållan också som fick en precis lika fast utan ljus på ;)

Efter det fick Astrid ha en fin lila rosett som hon har gått med i håret hela dagen och efter det kom mormor med en present :D Hon fick öppna den själv och där i låg chokladgodis för hundar, mycket mycket gott tycket Astrid det var. Skrållan däremot ville inte ha sin men känner jag henne rätt så kommer hon snart äta dom hon med ;)

Efter det har vi legat ute och solat i den härliga solen och gått en härlig promenad! Ja en bättre födelsedag kunde hon inte fått! Min present till Astrid har inte kommit än men såfort jag får hem den får ni se hihi...

Blev också jätteglad när jag såg att Astrid hade fått ett grattis från sin syster Polly :) Så därför måste vi säga ett STORT GRATTIS till alla Astrids 4 syskon :D

bilder från dagen


Astrid 2år


vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram...

Såhär låg Skrållis idag när hon hade rullat klart i solen på snön. haha jag tyckte det var så gulligt :')


förberedelser

inför imorgon. Varför? Jo för att Astrid fyller hela 2 år imorgon! herregud kan inte fatta att tiden gått så fort! Därför håller jag på att förbereda tårtan inför imorgon :D

Nyss var vi även ute och lekte en stund.

Min lilla tjej som blir hela 2 år imorgon...

Bild: Astrid

vår snart?

Usch hela veckan har det nästan varit toppen väder hela tiden vårkännslorna har värkligen varit på topp, imorse när jag vaknade var det snöstorm ovanligt? nej. Nu vill jag bara ha vår så att man kan ta sig ner till klubben och träna agility :D gud vad jag längtar till vår/sommarn nu :)

För någon dag sedan anmälde jag mig till fortsättningskursen i agility som startar i maj, spännande :D 

ännu en vinterbild men snart är våren här ... ;)


Bild: Astrid

tävling

vi är med och tävlar hos eahunddagis om ett presentkort värt 200 kr


riksläger 2011

såg att shu hade lagt ut lite info om årets riksläger på hemsidan. Astrid och jag hade ju jättekul i sommras när vi var på det så det är värt att fundera på det igen helt klart :)

bild på världens sötaste vovvar sedan rikslägret 2010

ledigheten slut...

Oj inget skrivet här på länge... men ändring på det nu när jag har vilat ut haha :)

Jag och vovvarna har bara tagit det lugnt och gått på soliga promenader. Idag klippte jag även Skrållans klor och just ja jag fick ju plaqueoff igår av M som vi började använda direkt! Så för att hålla tänderna i bra skick så använder jag det varje dag + dentastixs och tandborstning 1-2 gånger i veckan. Hur gör ni ? alltid bra att få nya tips :D


                                          Här kommer lite bilder om vad som har hänt i veckan!


sola i solen

promenader i skoterspåret

åkte ner till F&F stuga och gick på isen en liten bit

Hundkojan vid stugan som är under snön ^^


blåsigt

Det är jättefint väder ute men blåsigt! Därför går vi ut på en kort runda och sedan ska Astrid trimmas ;)


så härligt

äntligen, 1 veckas lov :)  Nu kan jag andas ut och bara vara med mina bästa 2 hundar. Astrid behöver trimmas också så det går nog Lördagen åt till. Men så härlig att bara få stå i timmar och pyssla om det man älskar mest, ja ni försår nog vad jag menar :D.

fler bilder från solnedgången...solnedgång

igår var det en sån fin solnedgång så jag tog med mig kameran och tjejerna ut på en liten fotorunda! Hittade en fin plats för att få några bra bilder :)

en härlig bild på skrållis! tycker hon ser så cool ut på bilden :)

RSS 2.0