H U N D C O A C H E N

hundcoachen

Nu kan man få köpa hundcoachen fredrik steens böcker med expressen för bara 69 :-  idag fick jag min första  bok alltså bok nr 3 AKTIVERING,LEK OCH MOTION jag blev jätte glad när jag fick höra att man fick köpa alla hans böcker med expressen på tisdagar eftersom jag följt nästan alla hans avsnitt på tv4+ :)

Jag har redan läst igenom den lite och har hittat super många nya och bra tips,tillexempel Astrid som ääälskar och har blivit superduktig på att spåra upp saker ska jag försöka lära kantarell sök.Det får man lära sig lite om i boken.

Nästa bok som kommer ut 7 september är HÄRLIGT HUNDLIV

Så passa på nu!2010-08-31  20:18

T E M A H E L G

TEMAHELG

inne hos http://dianasblogg.blogg.se/  är det temahelg hund :)  där det dyker upp lite olika tävlingar och tips :D  Och eftersom vi älskar att vara med och tävla så är vi med i utlottningen av en fin matskål.allt du behöver göra är detta :

Skriv om temahelgen och tävlingen i din blogg, alternativt tipsa fem vänner via mail. Gå in på Pupstores hemsida och välj vilken av skålarna du vill ha om du vinner och skriv som en kommentar.

gör som vi och Tävla Tävla Tävla :P
2010-08-30  20:14

T Ä V L I N G

TÄVLING

Inne hos spoileddog kan ni vinna bajspåsar.Eftersom jag nu behöver påsar till 2 vovvar är det en jättebra tävling ;)  Så Tävla Tävla Tävla
2010-08-27  21:39

T Ä V L I N G

TÄVLING

inne hos Frallan Elsa kan ni vinna ett paket med en massa leksaker, godis och skötselprodukter!  Eftersom vi älskar att tävla så är vi självklart med :D

Så tävla tävla tävla......2010-08-27  21:31

R U L L A R

RULLAR

Ja dagarna rullar på som vanligt nu!  Går jättebra att ha tjejerna lite ensamma på dagarna fast oftas är det nån hemma och ser till dom.

Idag var vi ute och tränade lite olika övningar som tex,  balans över stock, hoppa upp på stenar och lite inkallning. Allt gick bra förutom att katten var roligare när vi tränade inkallnig så det gick lite som det gick....

Efter det var det direkt ''bustime'' i soffan vilket matte inte tyckte var ok eftersom Astrid löper...  men men lite kul måste man ju få ha haha ;D

Och nu efter en lång härlig promenad ligger dom och sover i sin säng ^^)

2010-08-27   21:03

D A G A R N A

DAGARNA

Går snabbt nu! Sista lediga veckan har varit nu och imorn är det dags igen... 

Tänkte skriva lite snabbt vad vi har haft för oss denna sista lediga vecka;)

Onsdag: Stormade det här hemma så det gick inte att hitta på så mycket ute.Istället gjorde vi lite övningar inne.

Torsdag: Samma som ovan.

Fredag: Var väderet bättre och jag gick ut och körde agility med dom.Det gick jätte bra :)

Lördag: Tog en skön promenad i lite regnväder ;)

Söndag: Tog en lång promenad så nu ligger dom och sover här nedanför mig...  ;P


Har även varit ute och cyklat med dom och det äääälskar Skrållan att göra. Lite bilder på det kommer här:


2010-08-22  19:25

S T A D S B R U D A R

STADSBRUDAR

Idag var vi in till stan en sväng och gick runt en liten sjö som heter Lillfjärden.Själva promenaden man går kallas också kärleksstigen ;)  Tjejerna var jätte duktiga på att gå fint men visst blev det lite väl mycket snozande ibland...  Efter det gick vi och satte oss mitt inne i stan och tittade på lite folk och söta vovvar som gick förbi.Det var också jätte många som gick förbi och tyckte dom var så sööööta hihi..:)  Detta var en riktigt bra träning för dom!

Efter promenaden var dom så trötta att dom somnade direkt i bilen. 

10-08-17  23:28


U P P D A T E R I N G ; )

UPPDATERING ;)

Allting går jättebra här hemma.Tjejerna springer och busar på för fullt jag tror aldrig deras energi tar slut hihi....

Igår tog vi också en härlig promenad runt byn och efter en lång grusväg fick de springa lösa vilket dom uppskattade mycket :D Skrållan var jätte duktig hon bara följde oss där vi gick medans Astrid ville lukta och snosa lite här och där...;)

Idag ska vi nog bara ta det lugnt och kanske vill vovvarna åka och bada någonstans.


:D

:D

Nu kommer det stora avslöjandet!  Vi har fått en ny alldeles underbar familjemedlem...

Lilla Skrollan som är 4,5 år gammal och som självklart också är en westie ;D Är så himla glad att just jag fick ta hand om henne tusen tack för det! :)

Astrid och Skrållan kommer jättebra överens, dom leker och busar för fullt ute så himla gulliga tillsammans. Gick nyss en promenad med dom och det gick också jättebra lite konstigt att gå med 2 bara ;) men dom gick så fint brevid varandra....


så söta tillsammans ♥

1 T I M M E

1  TIMME

kvar innan jag avslöjar vad vi har gjort idag :D

10-08-13  17:15

K O R N A

KORNA

Astrid ligger som ett fån på altanen och bara stirrar på korna som bonden har flyttat närmare oss nu. Ser jätte roligt ut men ett stort + är att hon inte skäller på dom, det ger vi tummen upp för ;D


Igår körde vi också ett pass agility här hemma men det fick bli lite balansträning då eftersom jag har gjort illa foten lite...   och kunde nästan inte gå men idag är den bättre ;)

förvånad över dom väldigt stora och konstiga djuren som går där ute :0
 
För dom är ju ganska srora och fula eller???


Astrid och jag superlängtar till Fredag nu!!  Men vad som ska hända då får ni inte reda på nu.... ;)

10-08-08   20:04

H U N D P R O M E N A D

HUNDPROMENAD

idag har jag och Astrid varit på hundpromenad :)  Vi gick en skogsväg som ledde enda ner till havet där vi också tränade balansgång på stockar. Men innan det rinner det som en lugn å brevid skogsvägen så där ville såklart alla hundar stanna och bada ;)  Och alla som känner Astrid vet att hon älskar att bada...  hihi. Värsta problemet idag var att Astrid inte alls ville lyssna på mig! :(  så lite besviken blir man efter all träning....  men men bättre lycka nästa gång.


Tillslut komm vi fram till en härlig plats vid havet där vi stannade och gjorde lite övningar.Alla hundar var jätte duktiga ,också hade vi med oss 1 hund som bara var 5 månader och guud vad gullig han var :´)

Nu tror jag inte ni orkar läsa nån mer text utan här kommer dagens bilder :sådär en riktig bildbomb till inlägg blev detta ;)

Och nu ska jag ut och träna Bonzo igen som jag skrev om i ett inlägg förut ...


Jag har också ändrat lite i bloggen som i menyn och headern hoppas ni tycker det blev bra!

10-08-01  15:17 

RSS 2.0