2år

haha glömde ju bort att bloggen firade hela 2 år den 15 maj. sjukt vad tiden har gått fort :)


2 år

Idag är det exakt 2 år sedan min lilla ögonsten Astrid och jag såg varandra för första gången och det var som man säger kärlek vid första ögonblicket. Kan inte med ord beskriva mina känslor för denna otroliga bästa vänn som jag fått och som kommer att förbli hela livet. Astrid är min andra halva den som alltid får mig att må bra och som aldrig gör att jag får en tråkig minut. Så idag har det gått 2 år sedan du kom in i mitt liv och där stannar du förevigt.

jag älskar dig så otroligt mycket ♥

Nej

Årets riksläger har blivit inställt :(  Vi som hade sett framemot det... men men såg att gävle skulle ha ett likadant typ och det ligger ju mycket närmar mig kanske värta att fundera på? :)


valpmys

Denna lilla prinsessa har jag myst med hela dagen :)  Hon är så otroligt gullig så det finns ingen sötare förutom mina små tjejer då hihi... ;) 

svart eller vitt

bloggningen är verkligen svart eller vit, just nu är det svart. Händer liksom inte så mycket förutom lite vanlig träning. Men snart börjar agility kursen igen och jag tänkte försöka komma ner till klubben innan dess och träna lite. Mer än så är det inte men det kan bero på att veckorna och helgerna är uppbokade och då menar jag verkligen alla fram till sommarlovet ungefär haha men håll ut det kommer så snart allt har lugnat ner sig lite :)
 
photo by me

RSS 2.0