S T I C K E R

STICKER

Imorgon sticker vi till rikslägret i Ånnaboda :)  Kan säga att vi är ganska taggad nu ;D.......  Har precis packat i det sista i resväskan! (pust)

Med det önskar vi våra underbara läsare en toppen vecka så hörs vi på söndag! :)


// Madeleine & Astrid

A L L T

ALLT

är innhandlat till lägret nu (skönt) Köpte massor av godis och annat idag som vi ska ha med oss.

Och imorgon är det midsommarafton kanske bjuds det på lite godsaker då vem vet? ;)

Måste också bara berätta en sak som hände idag! Jag skulle spela boll med Astrid idag så då springer jag det fortaste jag kan mot bollen för att vara först till den. Och där precis framför bollen ligger en orm! Men som tur var fick jag syn på den innan jag skulle råka kliva på den! så istället flyger jag över den.....:O/  

Nu får Astrid gå kopplad ute på tomten ett litet tag framöver så vi vet att ormen är borta och att det inte finns fler.....

F O T B O L L

FOTBOLL

Idag fick jag tag på en gammal fotboll till Astrid som hon kan leka med :) Det bra var att det var lite luft i den så hon kan springa runt och bära omkring på den...  Annars så har vi bara tagit det lungt men vi slänger in 3 bilder på när vi var och badade för nån dag sedan:

B U S B I L D E R

BUSBILDER


Efter många svar på dagensfråga blev det bestämt att Astrid ej ska ha något fästingmedel!  Det var inte heller något våran veterinär rekomenderade.....   Och eftersom jag kollar igenom henne varje dag så ska det nog inte vara någon fara..


Nu till lite lekbilder som blev knäppta igår i det härliga väderet som nu är hemskt här hemma! :/

Leksaken hon leker med är en hemmagjord. En gammal strumpa med en tennisboll i och det är hennes favvoleksak också :)  Så det är inte altid man måste köpa dyra leksaker för att det ska vara skoj..;)
D A G E N S F R Å G AAnvänder ni något fästingmedel på era hundar? Tillexempel - Frontline eller fästinghalsband?

vi blir alltid lika glad för många svar! :D

A G I L I T Y D A G

AGILITYDAG

Idag har vi hunnit med både agility och långpromenad :)  Eftersom solen tittar fram ibland mellan molnen tog jag fram lite hinder och godis... :)   Och efter det tog vi en långpromenad!  Bilder kommer här:

väldigt fokuserad på det jag gör!
:)Och såhär glad blir jag efter att ha klarat ett hinderVisar även att jag kan tricket ''RULLARUNT''

S O M M A R B A D

SOMMARBAD

Idag fick Astrid ta sitt sommarbad :D  Eftersom westisar ej ska bada så ofta (ca 3 gånger per år bara.) Nu luktar hon Melon och gurka igen underbart!  Och såhär blev resultatet :

Snygg eller ? ;)

Ps: Astrids bästa plats att sitta och spana på är där... 

F R Å G A

FRÅGA


En liten fråga bara till er som är anmälda till rikslägret.  Har ni fått någon mail om mer info om det??:)


M Y C K E T
MYCKET

Det är mycket som händer nu i dagarna!! Det är skolavslutning och studentfirande! Därav lite uppdatering som ni förstår....  Men detta har hänt senaste veckan:


Tränat lite agility,lydnad,ögonkontakt och inkallning. Vilket faktiskt gått super bra det är bara inkallningen vi ska fortsätta träna.

Vi har också slipat på tricket rullarunt med att rulla 2 varv när jag säger det :)

Och Astrid har fått en ny ovän den fruktansvärda dockan som står i hallen!! :0 hon bara morrar och skäller på den hela tiden.

Den heeeeemska dockan!!!!!!!!!!!

I M O R G O NIMORGON

Imorgon hänger Astrid med mig på brännbollsturnering som är här i byn :D  För jag ska spela i ett lag. Bra träning på att träffa många människor och andra hundar. Ikväll var vi också ute på en liten cykeltur, vi har värkligen fått smak på det nu hihi....  Så nu ska vi gå och lägga oss tidigt ;)
K U L


KUL

Igår fixa jag så att Astrid kan följa med mig ut och cykla. Hon har nämligen fått en cykelkorg att sitta i. Hon satt helt stilla när vi cyklade och det såg ut som att hon tyckte det var riktigt kul. Det är ett smart sätt att ta med sig sin hund överallt tycker jag! :)

A S T R I D

ASTRID

* Född 20/3 - 09
Ras - West Highland White terrier
Intressen - Agility, Vara med andra vovvar och älskar att lata sig i sängen


Övrigt- Astrid är en glad liten tjej som bor uppe i Norrland.Hon är som en liten cirkus hund och är väääldigt lätt lärd, så hon kan väldigt mycket trixs. På sommaren älskar hon att sola och bada i sjön och tar gärna ett pass agility. På vintern älskar hon att gå i skoterspåret och snosa upp ett och annat rådjursspår. Astrid föddes även först i sin kull och blev också minst :) Hennes bästa kompis heter lilla bus och är en katt i sina bästa år, även taxen Torsten är en bra poolare. Astrids framtidsplaner är att åka på läger i sommar, att börja en kurs i agility till hösten och ha en underbar sommar med sin matte.....

SKRÅLLAN

*född 4/2 -06
Ras- West Highland White Terrier
Intressen- titta på tv,gå på promenad,sitta och titta vad som händer runtomkring


Övrigt- Skrållan (Skrållis) Är 4,5 år gammal.Väldigt pigg och glad verkar positiv till det mesta.Kom hem till mig 2010-08-13 alltså har jag ej haft henne länge....  Men den lilla stunden jag har haft henne så värkar hon helt underbar! :)2010-08-13  19:39


R A L L Y L Y D N A D

Lite kort om hur det var på rallylydnaden i Söndags :


Vi kom dit och gick igenom lite skyltar och regler mm. Sen fick vi gå ut och testa på lite olika skyltar. Och vissa skyltar var jätte svåra :§  Men efter ett tag ( 2 timmar )  Förstod jag nästan alla skyltar :D  Efter vi gjort det fick vi göra en nybörjarbana med 10 skyltar och det gick jätte bra med tanke på att det var första gången vi gjorde det.......   Nu till lite bilder som blev knäppta :


Jag och Astrid som går banan

våran ledare


Astrid solar lite i pausen

Och här spanar hon in dom andra vovvarna

Gruppfoto på oss alla :)


RSS 2.0